Referenties


Sinds vele jaren is Poertwa een vaste waarde op onze zittingsavonden bij carnaval stichting Cs De Kei. En we zij er trots op zo’n kei van een groep op ons podium te mogen hebben! Al maanden voor de première gaat het er over wat hun nieuwe dans nu weer gaat brengen en elk jaar lukt het hun weer het voorgaande jaar te overtreffen. Als carnavalsvereniging komen we regelmatig op avonden bij onze collega-verenigingen. Heel vaak moeten we constateren dat we in Liessel verwend zijn met een showdansgroep van zo’n hoog niveau!

- Maik Verberne, Voorzitter CS De Kei

Poertwa steelt de show. Met een spannende choreografie, een tomeloze inzet en een professionele aanpak, gepaard aan een niet aflatend enthousiasme, dat keer op keer van het podium af spettert. Wat een danseressen!

- Erik Vink – Programmacommissie Klankbordgroep Cultureel Centrum Deurne

Ik ken Showballet Poertwa al jaren omdat ik showavonden organiseer en ga voor kwaliteit. De reacties van mensen zijn altijd zeer positief. Jullie zijn een stel professionele meiden met goede shows en een geweldige kwaliteit. Elke showdans is een aanrader voor iedereen!

- Maarten de Groot – www.maartendegrootevenementen.nl

Door de professionaliteit van  Showballet Poertwa  is  iedere uitvoering weer een verrassing. Wij zijn blij jullie vele jaren geleden ontmoet te hebben. Als Lionsclub Helden geen feest zonder Showballet Poertwa!

- Wim Versteegen – Lionsclub Helden