Showdance

Het Showdance, de bekendste groep van Poertwa, is het visitekaartje. Niet zomaar, maar omdat deze danseressen al jarenlang heel veel uren stoppen in alles wat met dansen te maken heeft. Allen besmet met het dansvirus. Dansen is hun grootste hobby waarvoor ze dan ook heel veel over hebben. Vele optredens door heel Nederland, op TV, en over de grens. Bij deze groep is dan ook de ervaring en de enthousiaste uitstraling tijdens de dansacts duidelijk zichtbaar.

De leeftijden van de danseressen zijn vanaf 16 jaar.  De training is in handen van Alison van Leunen en Monica Bellemakers.  Leidster: Kelly Hannen.

De training is elke woensdag van 19.30 tot 22.00 uur.

Enthousiasme is een vereiste! Gelukkig zitten de danseressen hiervan vol en willen ze altijd het onderste uit de kan halen om te laten zien dat Poertwa niet voor niets door de jaren heen een uitstekende naam heeft opgebouwd.
  • Enthousiasme is een vereiste! Gelukkig zitten de danseressen hiervan vol en willen ze altijd het onderste uit de kan halen om te laten zien dat Poertwa niet voor niets door de jaren heen een uitstekende naam heeft opgebouwd.